Stejně jako jogurty i tvaroh vyrábíme původní klasickou technikou. Kvalitní, plnotučné pasterované mléko, přírodní enzymatické syřidlo (telecí chymosin), smetanová kultura, pečlivá ruční práce a potřebný čas společně dávají výrobek, který svou výraznou chutí i konzistencí významně převyšuje běžnou supermarketovou nabídku.
Kde koupitPlná smetanová chuť a sametová konzistence jej předurčuje k výrobě nesčetných druhů čerstvých pomazánek i jemných krémových moučníků. Ale jeho přírodní, neodolatelnou chuť nejlépe oceníte při konzumaci jen tak, lžičkou přímo z vaničky.
Skladovatelnost: v původním neporušeném obalu při teplotě 4-8°C 12 dní, po otevření ihned spotřebujte.
Balení: Vaničky 200g a 250g, 5kg a 10kg (ve vratných i nevratných obalech).
| Kravské plnotučné pasterizované mléko |
| Smetanová kultura |
| Sýřidlo |
| Chlorid vápenatý |
| Tuk v sušině min. 38% |
| Sušina min. 25% |
| Mléko |
| Energetická hodnota: | 150 kcal/ 626 kJ |
| Tuky: | 9,6g |
| Sacharidy: | 4,1g |
| Bílkoviny: | 11,8g |
| Sůl: | 0,08g |